Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta järjestää ja tuo kävelykadulle tapahtumia.

Kävelykadulla on mahdollista järjestää esimerkiksi kulttuuri-, viihde- ja promootiotapahtumia. Lisäksi keskusta-alueelta löytyy lukuisia muita hyviä alueita tapahtuman järjestämiseen.

Kävelykatu sopii erinomaisesti ilmaistapahtumille ja kerää keskeisen sijaintinsa ja ohikulkijoiden ansiosta tuhansiakin kävijöitä. Olemme mielellämme mukana auttamassa juuri sinua tapahtumasi kanssa,
oli se sitten kuinka pieni tai iso tahansa.

Jekku tuottaa tapahtumia elävöittääkseen Jyväskylän keskustan alueita. Kävelykadulla vuosittain yhdistyksen toimesta järjestetään mm. Kävelykatukirppikset, Vappumarkkinat, Kesäkatu, Rallikatu, Joulunavaus ja Joulukatu. Katso täältä vuoden markkinatapahtumat sekä kartan ja hinnaston. 
Kävelykatu on vahvistanut paikkansa aktiivisena ilmaistapahtumien areenana ja me täällä jekulla autamme juuri sinun tapahtumaasi toteutumaan. Yhteistyössä vuosittain kadulle tuotetaan mm. Pyöräilyviikko ja Muotipäivät.
Yhdistyksemme tukee myös uusia tapahtumia ja vuonna 2015 kävelykadulla järjestettiin uusina tapahtumina esimerkiksi RanskalaisItalialaiset -markkinat, Kompassirock ja StreetJkl katuruokatapahtuma.

Jyväskylän keskustan muista tapahtumapaikoista saat lisätietoja myös Palvelupiste Hannikaisesta, puh. 014 266 0108, palvelupistehannikainen@jkl.fi

Jekku (Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry)
Mirka Peltonen
050 413 9889/ mirka.peltonen@jekku.fi

Liisa Arvassalo
040 480 6519/ liisa.arvassalo@jekku.fi

Linkit:
Ulkotapahtuman järjestäjän opas
Tapahtuman järjestäjän muistilista