Jyväskylän kävelykeskustan banderollipaikat

Kadun yläpuolisia banderolleja sallitaan vain tapahtumien yhteydessä. Banderollit saa asentaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa (asennuspäivä on maanantai) ja ne on poistettava välittömästi tilaisuuden päätyttyä. Paikkojen varaamisesta ja asennuksen tilaamisesta vastaa Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry. Kävelykadulla on tällä hetkellä käytössä kuusi banderollipaikkaa (numerot 1, 2, 3, 4, 8, 9), joita vuokrataan tapahtumista kertoville banderolleille (kartta tästä).

Kangas
Banderollikankaan maksimikoko on 1 x 9 m ja kankaan tulee olla tuulta läpäisevää. Läpäisemättömiä kankaita ei voida asentaa, koska tuulikuorma syntyy suureksi. Kankaan molemmilla puolilla tulee olla narua vähintään 8 metriä niin ylä- kuin alalaidassa. Narun tulee olla punottua ja vähintään 8 mm paksua. Narujen kiinnityskohtaan aiheutuu suuri veto, kun kangas pingotetaan kadun ylle. Parhaaseen tulokseen päästään, kun naru on ommeltu kujaan koko kankaan matkalta.

Asennus
Banderollit asentaa Huoltotyö Pentti Oy. Banderollit toimitetaan ennalta sovittuna aikana viimeistään nostoa edeltävänä torstaina Jekun toimistolle osoitteeseen Kauppakatu 31 B, 40100 Jyväskylä ja samalla sovitaan myös noutoajankohta. Tästä linkistä näet tarkemman banderolli ohjeistuksen.

Hinnat
Banderollin viikkovuokra 100,00 € / kpl / vko + alv
Banderollin asennus ja poisto 195,00 € / kpl + alv

Banderollien vuokraukset tästä.